Menu

Vragen?

neem contact op
Ben jij goed voorbereid op je toetsen? Bestellen bij Iddink Bestellen bij Van Dijk

Voor wie is het?

Met het OnlineToetsportaal 2018-2019 kan iedere leerling in het voortgezet onderwijs oefenen via toetsen. Er zijn nu al toetsen voor leerlingen vanaf klas 1 t/m 3 (vmbo), klas 1 t/m 4 (havo) en klas 1 t/m 5 (vwo). Ze sluiten qua indeling aan bij de landelijk vastgelegde onderwerpenstructuur (het zogenaamde OBK) en zijn op basis hiervan, bruikbaar bij de ruim 45 meest gebruikte lesmethodes bij 11 vakken. Je koopt de toegang tot het OnlineToetsportaal per leerjaar. Je krijgt de beschikking over toetsen op meerdere niveaus, vanaf vmbo-b/k tot en met havo en vwo. Je kunt dus ook boven, op én onder je niveau oefenen. Doe je dus sommige vakken op een hoger of lager niveau, dan kun je die op het juiste niveau oefenen. Verder kun je (meestal) oefenen bij je eigen lesmethode, maar ook altijd bij meerdere andere methodes. Voor de examenklassen ontwikkelen we de bloqs examentrainers. Het OnlineToetsportaal wordt dagelijks doorontwikkeld door een team van circa 30 docenten en universitaire studenten. Volg ons via Instagram: ‘OnlineToetsportaal’.

Het OTP en bloqs zijn te bestellen via de webshops van Iddink en VanDijk. Iedere leerling in het voortgezet onderwijs heeft voor één van deze twee webshops al een inlog.

De volgende niveaus worden ondersteund
Je hebt voor het schooljaar 2018-2019 standaard toegang tot alle toetsen van alle (beschikbare) niveaus voor je gekochte leerjaar:

Per leerjaar krijg je dan:

Vakken die je met het OnlineToetsportaal kunt oefenen:

______________________________________________________________________________________________________________

Uitleg afkortingen: B/K staat voor ‘basis- en kader-beroepsgerichte leerweg. T staat voor ‘theoretische leerweg’.